Namaki

Toont alle 6 resultaten

Namaki

In 2013 ontstond er een droom in de hoofden van twee jonge Franse engineers. Ze vroegen zich af hoe ze grenzeloze fantasie konden combineren met producten die vriendelijk en lief zijn voor de gevoelige huid. Veel ouders worstelen met dit dilemma. Hun kinderen willen zich uiten door middel van make-up en andere verzorgingsproducten. Maar zoveel van die producten zijn niet goed uit de tests gekomen en zitten bomvol slechte ingrediënten.

Zo is Namaki ontstaan. Een duurzaam merk met organic schmink en make-up voor kinderen zonder zooi wat ook nog eens leuk is. Daarbij vinden ze het belangrijk dat er naast pure producten ook oog is voor de wereld en het productieproces. De drie belangrijkste punten zijn: transparantie, vertrouwen en respect. En dat allemaal met een planeetvriendelijke benadering.

NA turel
MA ke-up
KI ds

Producten

De items van Namaki bestaat zo veel mogelijk uit natuurlijke en organic ingrediënten. Elk item moet vriendelijk voor de gevoelige huid zijn en gifvrij. Ze hebben inmiddels mooie keurmerken die ze aan al hun producten mogen meegeven: Ecocert, Cosmibio en Cosmos.

Alle producten zijn gecertificeerd organic behalve de nagellak. In deze items zijn de 6 ergste en gevaarlijkste ingrediënten die je in reguliere nagellak vindt verwijderd. De schadelijke 6 worden deze ook wel genoemd. Deze vind je dus niet in de nagellak van Namaki.

De producten zijn nooit getest op dieren. Ze zijn tegen dierproeven. Langzaam aan proberen ze steeds meer vegan producten te maken. En ook de verpakkingen zijn allemaal duurzaam. Ze zijn recyclebaar of ze geven creatieve tips om de verpakkingen e hergebruiken. Daarnaast zijn ze ook duurzaam op het gebied van energie, verzenden en werknemers. En zetten ze zich in voor de maatschappij.

De waardering van www.dekleinelama.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 4335 reviews.