Pura

Enig resultaat

Pura

Pura heeft een simpele visie: het gerbuik van plastic flessen drastisch omlaag brengen. Pura wil dit voor elkaar krijgn met hun plastic vrije flessen. Deze flessen onderscheiden zich door een verantwoord gif-vrij productieproces, duurzaamheid en kostenefficiëntie ten opzichte van het gebruik van plastic-flessen.

Hoogwaardig RVS
Alle Pura flessen zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal #304, ook wel bekend als 18/8. Dit is de enige kwaliteit die in de farmaceutische en voedingsmiddelenindustrie wordt gebruikt. Deze kwaliteit is bestand tegen slijtage en heeft anti-bacteriële eigenschappen. Hoogwaardig roestvrijstaal wordt niet aangetast waardoor de smaak van het drinken in de fles nooit beïnvloed wordt.
Het grote voordeel van hoogwaardig roestvrijstaal #304 is het simpele feit dat deze geen plastic coating of andere voeringen nodig heeft. De meeste RVS flessen worden gemaakt van laag kwaliteit RVS en moeten nog gecoat worden. Hierdoor heb je dus alsnog allerlei chemische troep in je fles.

100% BPA vrij
Pura flessen zijn niet-toxich en werkelijk vrij van BPA. Alle Pura flessen, doppen en schroefringen zijn vrij van bisphenol-a (BPA), lood, phthalates, PVC en nitrosamine. Spenen, tuitspenen en flessleeves worden gemaakt van medische kwaliteit siliconen. Pura flessen voldoen aan alle EU richtlijnen 2002/72/EC, FDA wetgeving en CPSC (consumer product safety commission).

De waardering van www.dekleinelama.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 4270 reviews.